četvrtak, 20. siječnja 2011.

SB Handmade shop

Napokon sam našla vremena da sredim malo blog a obzirom da sam potpuno nova u bloganju, nisam uspjela do sad pohvatati sve konce gdje i kako doći do blogova koji bi me zanimali. A moram prznati, nisam imala ni vremena istraživati. Ali počinjem se snalaziti :)

Prije svega moram zahvaliti ĐINĐE koja prati moj blog od početka i koja me promovira na svom.
Đinđe je izuzetno kreativna crafterica kod koje ćete naći tonu predivnog nakita.

U svom prvom postu sam napisala kratko o sebi ali u nedostatku vremena nisam stigla proširiti što je SB Handmade, zašto je SB Handmade i koji je cilj ovog bloga.

Do 2010. godine sam radila kao grafički dizajner i fotograf u jednoj firmi a tada je recesija pojela moj posao. Opis mog radnog mjesta je bio: grafički dizajn i priprema za tisak svih promo materijala uključujući i fotografiranje proizvoda i izolaciju te sportsku fotografiju. Izradu i održavanje web stranica, izradu flash animacija te izradu video reklama i spotova. Moj idealan posao.

2005. sam se počela baviti fotografijom, amaterski,  2 godine kasnije i polu-profesionalno. Uglavnom sam radila za stock. I danas dio prihoda zaradim na stock sajtovima. U tom periodu sam završila i web dizajn.

2003. sam završila stručno osposobljavanje za samostalnog računovođu.

2001. sam završila tečaj krojenja i šivanja jer sam u to vrijeme zarađivala isključivo šivanjem.

1998. sam završila srednju medicinsku (školu za primalje i masere) - moj najveći promašaj u životu.

Svo to vrijeme kreativa pršti iz mene i stalno imam potrebu raditi nešto kreativno, proizvoditi nešto svojim rukama, svoje ideje pretvoriti u konkretan predmet. 
Dizajnirala sam odjeću i šivala svom krugu mušterija. Izrađivala torbe i sve ostale modne dodatke. Nekako se to s vremenom sve izgubilo, mislim da će i kinezi imati nešto s tim... ;)

A sada je crafting moj primarni posao i svo svoje vrijeme, novac i trud ulažem u SB Handmade.
Blog bi mi trebao pomoći u tome. Valjda. Nadam se.

Trudim se cijene držati na minimumu. Materijal je dosta skup kad se nabavlja na malo a neke stvari se niti ne mogu nabaviti kod nas pa ih nabavljam vani što je dodatni trošak. Kad sve zbrojim i oduzmem, nisam u nekom velikom plusu, pokrijem troškove i na kraju ispadne da samu sebe izrabljujem :)) Ali jasno mi je kakva su vremena pa su i moje cijene sukladne tim vremenima. 

Nadam se da blog neće ostati samo izlog. Nadam se da će biti interaktivan, da ću stvoriti komunikaciju s ostalim blogerima koji se bave istim, sličnim ili totalno različitim stvarima. Zato se slobodno javite bilo da vas zanima ono što ja radim ili mislite da bi mene zanimalo ono što Vi radite.

Lijepi pozdrav,
Sandra

******************************************
email: sandraphoto@romancomp.com
mob: 098/1639-703


Nema komentara:

Objavi komentar

Svaki komentar je dobrodošao :)