četvrtak, 18. studenoga 2010.

Svadbene konfete na drugačiji način

Ako je i vama kao i meni, dosta jednoličnih dosadnih konfeta na vjenčanjima, onda ste naišli na pravi blog. Ovdje nema tila, dosadnih vrećica i uobičajenih bombona koje nitko ionako ne pojede.

Razmišljala sam kako za istu cijenu napraviti nešto potpuno drugačije. Kako uzvanicima dati do znanja da je njihovo prisustvo zaista uveličalo proslavu.
Potpuno drugačije konfete i pokloni zahvale koji mogu, ovisno o karakteru domaćina, biti elegantni, ili šaljivi, ili sasvim nesvakidašnji.

Mini torbice od različitih vrsta papira. Reljefni ili s printom, sjajni ili mat papir. Obični bijeli ili u nekoj boji. Sa posvetom.
 

Svakako neuobičajeno je imati papirnatu tortu. I to tortu koja se sastoji od trokutastih kutija koje izgledaju kao šnita torte. I svaki gost će dobiti dio kolača ;)

Torta može biti manja, ili jako velika, na kat ili čak na nekoliko katova. Ovisno o broju uzvanika i potrebnom broju kutija.

A čokoladna pita ? Kako bi bilo svakom gostu dati šnitu čokoladne pite za doma, a na svakoj šniti je etiketa sa posvetom...


Ili možda čokoladna torta ?


Ovo su neki od primjera a ideja je još mnogo mnogo više...


Osim kao svadbene konfete, ove kutije mogu poslužiti i kao maštovita vizitka. Zamislite da nekome ostavite vizitku koju neće pospremiti u novčanik i zaboraviti na nju.

Ili zamislite da u ovakvoj kutiji poklonite nekome par naušnica, ili neki drugi manji predmet.

Pakiranja su prazna a poklone koji će se pakirati u njih se dogovaraju posebno. To mogu biti npr. mirisni domaći sapuni, svijećice ili efervete za kupanje koje također radi SB Handmade.
***
Nema komentara:

Objavi komentar

Svaki komentar je dobrodošao :)